Lajmi Fundit: Në 00:00 të nates sonte ndodh diçka e frikshme në Tokë, njerëzit po luten!

Lajmi Fundit: Në 00:00 të sonte ndodh diçka e frikshme në Tokë, njerëzit po luten! Një asteroid do të udhëtojë drejt Tokës sot, ka paralajmëruar NASA.Guri i sapo zbuluar i hapësirës – i quajtur Asteroid 2018 CB – pritet të kalojë pranë planetit tonë rreth orës 22.30.Ai do të udhëtojë me shpejtësi afër pesë milje për sekondë dhe do të kalojë në një distancë prej rreth 39.000 milje….shtype rekklamm e meopshtme dhe prit 5 sekonda per te pare videon,..

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*