Letra e djalit për nënën do t’ju përlotë: Gruaja ime të rrihte e unë s’fola

Problemet në familje mes nuses dhe vjehrrës vazhdon të jenë akoma një plagë në shoqërinë shqiptare.
Më poshtë do të gjeni letrën e një djali të martuar me dy fëmijë që i shkruan dhe i kërkon ndjesë nënës së tij pasi nuk reagoi në kohë në lidhje me sherret që kishte me nusen e tij.

 

 

Letra e plotë,Të nderuar!Po e shkruaj këtë letër jo thjesht që të tregoj historinë time, por edhe që t’u kërkoj burrave të mos i harrojnë nënat.

Duke klikuar në hapsiren më poshtë keni mundesi të lexoni artikullin e plotë:

 

Vazhdimi i artikullit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *