LIVE 》Tmerrohen me mijëra persona nga ajo që shohin, UFO në Kaliforni?! (VIDEO)

Shumë njerëz kanë nxituar të marin telefonat dhe kamerat e tyre për të filmuar pikërisht objektin e çudtishëm dhe gjurmët që la ky objekt në qiell.

Duket si një pamje e një pushtimi alien, por nuk ka qenë asgjë tjetër veçse SpaceX që ka lëshuar plot 10 satelitë në orbitën e tokës.
Satelitët janë lëshuar në Kaliforninë Jugore dhe janë parë nga mijëra kilometra larg.
Shumë rezidentë të Kalifornisë Jugore, pa dijeni të lëshimit të këtyre satelitëve në qiell, kanë pushtuar rrjetet sociale me videot dhe eksperiencën e tyre.
Ky është një postim i një qytetari i frikësuar në Instagram:
Anije kozmike bërthamore aliene nga Koreja e Veriut”
Këto më poshtë ne videon e parë keni pamjet DIREKTE LIVE të objektit në fjalë. Dhe videon e dyt te filmuar nga qytetaret kalifornias.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *