Mbaron “punë” shpejt? Ja cili eshte sekreti si të zgjasni shumë në seks

Shume e dine mire se të bësh seks gjithë natën nuk është aq e thjeshtë.

Ama shembujt e meposhtem, jo vetëm që do të shkurtoni kohën e qetësimit pas aktit, por do mësoni si ta ndizni partneren, gjatë kohës që bëheni gati për t’iu kthyer lojës së seksit të shfrenuar.

Gjithcka niset me… ushqim. Sepse sipas eksperteve rezultatet e një seksi fantastik në një çift të uritur arrihen vetëm nëse keni ngrënë më parë.

Po ashtu ngopuni mes seancave, nëse keni planifikuar të bëni seks gjithë natën. Kështu që mos kini frikë t’i suleni frigoriferit.

Teksa jeni te frigoriferi, shmangni patatet apo biftekun e mbetur.

E ajo që ju nevojitet për të mbajtur të ndezur atmosferën, janë ushqime, si: krem i rrahur, banane dhe puding.

Ndërsa e ushqeni, rrëshqisni gishtërinjtë tuaj drejt gojës së saj dhe lëreni t’ju shijojë. Imitimi i seksit oral do ju kthejë mendimet drejt seksit dhe ushqimi do t’ju furnizojë sistemin.

Mos harroni akullin. Kaloni një kub mbi buzët, poshtë shpatullave dhe mes gjoksit të saj. Asgjë nuk do ta eksitojë atë më shumë se kaq.

Dhe mos u habisni, nëse raundi tjetër i seksit zhvillohet në kuzhinë. Seks gjatë gjithë natës, qëndroni ngjitur njëri-tjetrit.

Shumë distancë pas seksit bën që ajo të ndihet e mënjanuar emocionalisht, gjë që mund të shkatërrojë mundësitë tuaja për të bërë seks gjithë natën. Dush i ngrohtë dhe seks oral.

E kush nuk ndihet i rigjallëruar pas një dushi? Përfitoni nga periudha qetësuese dhe shkoni të laheni me partneren tuaj.

Pastërtia ju ofron të paktën një të mirë, të cilën ju mund të mos e kishit marrë në konsideratë më parë, krijon më pak pengesa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*