Më la pse nuk pranova tja mar ne g… / Pamje

Jam e re, 18 vjeçe, nga Klina. Isha në lidhje një vit me një djalë, me të cilin u grindëm pasi nuk pranova të shkoja në shtrat me të. Por, e keqja është se e dua shumë, shkruan për Portalin tonë “Kosovarja”, Anita. Problemi im është se ende e dua djaloshin e mëparshëm. Ai e ka kafenenë e vet në qendër të Klinës dhe në të punon deri vonë. Isha me të rrafsh një vit dhe kalonim shumë mirë. U grindëm një natë pasi ai më propozoi të shkonim në banesën e tij, kurse unë ende nuk isha e gatshme për një gjë të tillë. Por, kur pash se do më lë, pranova të shkoja në banesën e tij. Ishte këmbëngulës që të bënim s…, kurse unë nuk pranoja assesi. Mirëpo, në fund pranoi se do bëjmë s… kur unë të jem e gatshme… E, një gjë e tillë mua më pëlqeu shumë… Pas një dy orë bashkë në banesën e tij, më la vetëm në të, meqë ai duhej të shkonte në kafenenë e tij që ta mbyllte lokalin. Kur u kthye .. kllikko nrrekllam per vazhdim tlexximit…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*