“Me rop shpie ia futi”/ Vapa tërbon njerëzit, shpulla dhe fërkime gjatë shpërlarjes në Spille

Temperaturat janë aq të larta, sa vapa bën të veten dhe janë të shumtë ata persona që zgjedhin të dalin “lakuriq” në publik duke dhënë skena. Mirëpo, duket se harrojnë që jemi në “epokën e teknologjisë”, ku çdo skenë e tillë përfundon me shpejtësi në rrjetet sociale. Pikërisht diçka e ngjashme ka ndodhur në Spille ditën e sotme, ku një çift ka kryer ca veprime “të nxehta” në publik, që duket se ka shqetësuar disa të rinj, të cilët kanë filmuar gjithçka dhe i kanë dërguar pamjet në redaksinë e JOQ.al. Çifti që, pas plazhit ka shkuar të “shpërlahet” kanë habitur djemtë, duke gjuajtur e fërkuar njëri – tjetrin, madje dyshohet se kryejnë dhe marrëdhënie (sipas përshkrimit të të rinjve). Videoja më poshtë: per me shume kli ko ne LIN KUN per te pare vide on e plote shiko vide on me poshte….

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*