Menjehere martohu me femrën që i ka këto veti, sidomos te 2-ën!!

Një dashnore mbështetëse dhe e dashur luan një rol të madh në jetën e dikujt. Nuk ka asgjë më të bukur në këtë botë për t’u dashuruar. Dashuria e dikujt është ndjenja më e bukur dhe e dashur nga një person i duhur është një bekim. Nëse jeni në një marrëdhënie me një vajzë, duhet patjetër të kontrolloni këto shenja në të. Dhe nëse i gjeni këto cilësi në të, duhet të besoni se ju keni një perlë dhe jeni një fatlum! Dhe duhet ta adhuroni më shumë.
9. Kur një vajzë nuk kërkon të ndryshosh:

Një e dashur është si një sistem mbështetës për një djalë. Ajo është gjithmonë aty pranë në anën e tij të trashë dhe të hollë. Ndonjëherë një vajzë kërkon ndryshime në sjellje me ndryshimin në situata që bëhen mjaft të vështira për një djalë të pranojë. Për shembull, nëse një vajzë është në gjendje të ulët humori, ajo do të kërkojë nga ju që të jeni më të sjellshëm dhe të dashur ndaj saj. Çiftet kanë shumicën e konfliktit të tyre në këto lloj situate. Nëse e dashura juaj ju pranon si të jeni, gjithnjë kujtohuni se keni një njeri të mrekullueshëm në jetën tuaj dhe ju duhet të rrini me të, dhe mos e lini kurrë të shkojë.
8. KUR QË ËSHTË E MIRË PËR TË DISKUTUAR S * X ME JU:

S * x besohet të jetë një pjesë thelbësore në një marrëdhënie. Kjo e bën marrëdhënien tuaj më të fortë. Nëse një e dashura është mjaft e rehatshme dhe ju nuk keni boshllëk të komunikimit, ajo është me të vërtetë një partner besnik. Djemtë me të vërtetë u pëlqejnë atyre vajzave që duan të flasin për çështjet x * dhe x *. Ndonjëherë, ka disa çështje që duhen zgjidhur sa më shpejt që të jetë e mundur. Për shkak se çështjet * xual janë arsyeja e konfliktit në një marrëdhënie, kështu që duhet të zgjidhet shpejt. Nëse një e dashur është mjaft e ftohtë, ajo patjetër do të diskutojë këto çështje dhe do të zgjidhë problemet. Kjo gjithashtu tregon shqetësimin tuaj për marrëdhënien tuaj!
7. Mbështetja me një IDEA të marrëdhënieve afatgjata:

Njerëzit thonë se marrëdhëniet në distanca të gjata kurrë nuk besohet të jenë të suksesshme. Ekzistojnë shumë arsye për të tilla si hendeku i komunikimit, çështjet dhe konfliktet që nuk zgjidhen kurrë. Nuk është e lehtë të kuptosh situatën tënde te personi tjetër që është ulur larg prej jush. Ju nuk do të ndiheni të rehatshëm duke biseduar me të. Nëse një e dashura ju mbështet në idenë e marrëdhënieve në distancë të gjatë, ajo është një person që duhet të vlerësohet. Sepse në marrëdhëniet me distanca të gjata, vjen një kohë, kur ju nuk mund të jeni së bashku, por keni nevojë shumë që shoku yt shpirti të jetë me ju. Ajo e trajton këtë situatë me ndjeshmëri dhe dashuri.
6. KUR QE KA SHUME QE KOHE DUHET TE TALKOHEN OSE TJERA:

Marrëdhënia duhet të mbahet e freskët dhe e re, pa marrë parasysh çfarë. Gjithmonë duhet të provoni gjëra të reja së bashku. Nëse e dashura juaj ju ngre dhe ju tërheq me vete, çdo herë që ta takoni, nuk duhet ta lini atë të shkojë. Kjo freski mund të testohet kur ju flisni për orë e orë dhe nuk ndiheni kurrë të mërzitur. Dhe ju djema ende keni aq shumë për të folur rreth. Nëse e keni këtë freski në marrëdhënien tuaj, duhet të rrini në këtë vajzë për jetë. Nëse e lidhni këtë me marrëdhënien tuaj, bëni koment!
5. Kur ndjeni dritën pas bisedës me të:

Një ditë e një personi është plot ulje e ngritje. Ai duhet të kalojë nëpër punën e tij në zyrë, fiton para për gruan dhe fëmijët e tij dhe kthehet në shtëpi me stres. Në këtë situatë, Një vajzë luan një rol shumë mbështetës. Ai ka nevojë për një person që do ta dëgjoni dhe ta kuptoni. Kur ndjehesh i ulët dhe po kalon disa tensione në jetën tënde. Dhe pastaj flisni dhe diskutoni të gjitha çështjet me të. Dhe ju menjëherë ndiheni të lehtë dhe më të mirë. Duhet të ndiheni me fat saqë ju jeni të bekuar që të keni një partner aq të mahnitshëm jetësor. Një burrë ka nevojë për një mbështetje dhe mbi të gjitha, një vajzë e vërtetë që do të ishte pranë tij, pavarësisht se çfarë. Ky lloj i vajzës është mjaft i vështirë për t’u gjetur. Nëse e keni një në jetën tuaj, mos lejo që ajo të ndjehet poshtë.
4. KUR QË ËSHTË GJITHASHTU INTERVISTUAR PËR JETËN S * X JETA:

Siç kam folur më herët, s * x është një pjesë thelbësore në marrëdhënien tuaj. Kjo e bën marrëdhënien tuaj të egër, energjike dhe më të fortë. Nëse e dashura juaj është e shqetësuar për ju, ajo do të jetë e shqetësuar për jetën tuaj. Ajo do të flasë me besim në lidhje me të dhe qëllimet e saj do të jenë të gjitha për kënaqësinë në shtrat, si dhe në jetën tuaj. Një dashnore e dashur e di se çfarë e bën njeriun e saj të ngazëllyer. Ajo planifikon për çdo natë me diçka të ndryshme dhe të përgatitet me të. Nëse e dashura e juaj e ka këtë cilësi në të, nuk duhet ta lini kurrë atë me çdo kusht!
3. KËSHIRON FAMILJEN TUAJ SI FAMILJE:

Familja është edhe një bekim. Një vajzë duhet gjithmonë ta konsiderojë dhe ta dojë familjen dhe miqtë tuaj si familja e saj. Ajo duhet të jetë mirëdashëse dhe e dashur ndaj tyre. Është lloj i punës së saj për të adhuruar njerëzit që e doni. Nëse e dashura juaj të do, ajo do të jetë e interesuar për miqtë dhe familjen tuaj. Ajo do të të dojë ju dhe njerëzit rreth jush. Ajo duhet të kërkojë nënën dhe babanë si të sajën. Një gjë që ajo duhet të kuptojë është se ajo vjen pas prindërve tuaj. Prindërit vijnë gjithmonë të parët. Pavarësisht nga njohja dhe kuptimi i kësaj, ajo gjithmonë është e etur

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*