Merkel ia tregon vendin Vuçiçit, mos e prekni Kosoven se ne do u…

Takimi i ri i presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, me kancelarin gjermane, Angela Merkel, i paralajmëruar për të premten, më 13 prill, në qarqet analitike të Beogradit interpretohet si presion i Berlinit mbi Beogradin për të arritur marrëveshje për normalizimin e marrëdhënieve me Prishtinë një orë e më parë.“Berlini do të vazhdojë trysninë mbi Beogradin në lidhje me çështjen e e Kosovës dhe ka mundësi që Merkel t’ia rikujtojë Vuçiqit disa premtime të papërmbushura. Nga ana tjetër fitohet përshtypja se Vuçiq nuk është i gatshëm të bëjë lëshime të reja”, thirret “danas” në bashkëbiseduesit e tij.K.l.iko në hapsirën dhe shiko pamjet+vazhdimin e storjes

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*