Nga Nejmar te Ikardi, cili futbollist e ka motrën më seksi?

Disa nga yjet më të njohur të futbollit botëror komentohen shpesh edhe për persoat e tyre të afërm, pasi dashur pa dashur edhe ata bëhen pjesë e mediave duke tërhequr vëmendje.

  

Në rastin konkret ne kemi përzgjedhur disa prej futbollistëve të cilët i kanëmotrat shumë seksi dhe aktive në rrjetet sociale.

Ato ndoshta kanë përfituar nga fama e vëllezërve të tyre për tu bërë personazhe publike.

Më poshtë do t’ju prezantojmë me motrat më seksi të futbollistëve, ndërsa zgjidhni ju se kush është më seksi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*