Nora përballë Luana Vjollcës…I ‘nxjerrin’ njëra-tjetrës operacionet plastike…

Nora përballë Luana Vjollcës…I ‘nxjerrin’ njëra-tjetrës operacionet plastike…

Nora Istrefi është ndër këngëtaret më të dashura për publikun tonë.

Ajo është shumë aktive edhe në mbrëmje e koncerte të ndryshme.

Gjithashtu është sumë aktive edhe në rrjetet sociale, ku bën postime të shumta dhe nga më të ndryshme.

Ajo ishte e pranishme në programe të ndryshme festive, e njëri nga to ishte edhe emisioni “Shiko Kush Luan”, i udhëhequr nga Luana Vjollca.

E një nga fotot e përbashkëta mund të vërehet ndërhyrja e të dyjave tek buzët.
Shikoni videon me posht ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *