Nuk do ta besoni, këto këngëtare të njohura ishin të dashurat e Blerim Destanit

Është i suksesshëm jo vetëm në karrierën e tij ku po njeh kulmet e saj, por aktori shqiptar Blerim Destani, nuk mbetet pas as në dashuri.Ai është një nga meshkujt më të pashëm shqiptarë, i famshëm, i dashur dhe shumë xhentil. Model për të rinjtë dhe ëndërr e shumë femrave. Nuk tregon se është i dashuruar por thotë se është i lumtur, dhe njihet për lidhjet e shumta dashurie me femra jo vetëm shqiptare por edhe të huaja.Flitet se në kohë të ndryshme aktori shqiptar ishte në lidhje me këto femra të njohura për ju, mirëpo përderisa asnjëra nga këto lidhje nuk u konfirmua nga aktori shqiptar, këto mbeten vetëm thashetheme..

Më poshtë ju sjellim disa prej femrave të cilat flitet se kanë qenë të dashurat e Blerim Destanit:

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*