Nxënësja bën namin në or të msimit, qmendet Profesori. (VIDEO +16)


Kush nuk do donte që të kishte një mësuese seksi në klasë dhe teksa janë duke marrë ushtrimin, kanë se çfarë të shohin.
Kjo është për të gjithë ata që gjithmonë kanë dashur një mësuese të tillë.
Kjo klasë në Amerikën Latine është bërë virale në You Tube, për shkak se mësuesja i ka “shokuar” të gjithë me bukurinë e saj dhe sensualitetin.
Teksa nxënësit janë duke mbajtur shënim, mësuesja u dhuron skena të nxehta, për t’u rritur më shumë dëshirën për të mësuar.
Madje, as kolegji nuk merr masa për ta përjashtuar, pasi e quajnë si një sakrificë të mësueses dhe një ide gjeniale.
Arsyeja se pse kjo video ka “thyer” rrjetin është për shkak se ka një “fund të lumtur”.
Deshironi ta shikoni ngjarjen, klikoni kutin me poshte..

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*