Nxirr 2000 euro të tjera ose t’i nxora fotot lakuriq’: i riu lezhjan shantazhon një 48-vjeçare

jë i ri nga Lezha, G. Shkurti, 29 vjeç, banues në fshatin Adriatik ishte kthyer në makthin e një gruaje 48-vjeçare. Ai dispononte foto intime të saj dhe duke i bërë presion me to, i ka marrë 1150 euro.Por, sipas Policisë Lezhë, ai nuk është mjaftuar me kaq, por e ka persekutuar në vazhdimësi dhe i ka kërkuar edhe 2 mijë euro të tjera, aq sa gruaja viktimë është detyruar të vërë në dijeni policinë.Policia e Lezhës i ka vënë prangat 29-vjeçarit me akuzën Shtrëgntim me anë të dhunës ose kanosjes për dhënie pasurie. Ndiqe tekstin e plote ne linkun ne vijim : Nese nuk shfaqet linku shtype reklamen per tekstin e plote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *