Odise Roshi dhe Strakosha triumfojnë për vitin që lamë pas

Talentet.eu/com  dhe  Zyra e zbulimit të talentëve në bashkëpunim me shumë Media të tjera sportive shpallin Lojtarin më të mirë për  vitin 2017.

ODISE ROSHI zgjidhet lojtari më i mirë dhe Talenti i vitit THOMAS STRAKOSHA

Vëndin e dytë si lojtari më i mirë e rrëmben Eros Grezda dhe ne vënd të tretë rënditet Elsied Hysaj.

Ndërsa nga talentët vëndin e dyte e zë  Liridon Latifi dhe në vënd të tretë Ivan Balliu.

Talentet.eu /com dhe Zyra e zbulimit të talenteve organizon dhënien e këtij çmimi që nga viti 2004 dhe për shumë vite ndër të vetmit .

Në ndyshim nga vitet e tjera që Lojtari dhe talenti më i mirë është votuar vetëm online në Web faqe të ndyshme sportve , këtë vit është votuar gjithashtu onlin, por edhe nga gazetarë sportiv, drejtues të portaleve sportive , trajnerë të ndyshmë dhe grupime të ndyshme të tifozave të kombëtares.

Tre lojtarët më të votuar

1.Odise Roshi
2.Eros Greza
3. Elsied Hysaj

Tre talentët më të votuar për vitin 2017
1.Thomas Strakosha
2. Liridon Latifi
3. Ivan Balliu

Urime fituesve të vitit 2017

Talentet.eu /com dhe Zyra e zbulimit të talenteve uron të gjithë shqiptarët
Gëzuar vitin e ri 2018.
qofte një vit plot mbarësi e shëndet për të gjithë Ju.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*