Pas ndarjes nga futbollisti shqiptar, ish-Missi : P**** ime nuk do të jetë kurrë…

Ish-bashkëshortja e futbollistit Blerim Xhemaili, Erjona po merr gjithmonë e më shumë vëmendje.

Bukuroshja Sulejmani, e cila ka qenë edhe ish-miss Shqipëria, me botimin e librit ‘sekretet e futbollistëve’ dhe me ndarjen nga Xhemaili pothuajse ka pushtuar të gjithë faqet e gazetave në Itali, dhe jo më kot.

Së fundmi Sulejmani ka bërë një status tepër intrigues dhe domethënës që pritet të shkaktojë shumë zhurmë. Në ‘instagram’ në gjuhën italiane Erjona ka shkruar: “La mia patata non sara mai un contorno.”

Pasi në zhargonin e rrugës, “patata” nënkupton vaginën, prandaj përkthimi në shqip do të ishte: “Patatja” ime nuk do të jetë kurrë një garniturë”.
Klikoni me posht dhe shikonin statusin orgjinal ne instagram te Erjonas.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*