Pasi e denoncuan prindërit dhe përfundoi në psikiatri, Vali Corleones i ndodh e papritura

Konflikti me prindëri i ka kushtuar shtrenjt Vali Corleones. Ai ishte denoncuar prej tyre, pasi kishte paraqitur probleme psikike duke i kanosur.

Corleone u arrestuar dhe pas rezistencës që i bëri policisë, u dërgua në psikiatri. Sipas “In”, duket qëndrimi i tij atje do të zgjasë më shumë nga sa ishte parashikuar. Bëhet e ditur se Vali Corleone do të mbetet në psikiatri edhe për 15 ditë të tjera.

Në Institutin e Psikiatrisë Forenzike, Corleone do t’i kryejë të gjitha analizat për tu parë qartë shëndeti i tij mendor.

Pas qëndrimit 15 ditor të Corleones në Psikiatri, Gjykata Themelore në Gjilan do të japë vendimin e saj për të.

(Kosova Sot)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*