Po flisnin në Facebook dhe mësuesi peddofil i dërgon foto lakuriq nxënësit, por nxenësi reagon në….(FOTO)

Një moment dobësie duket se i ka kushtuar shumë një mësuesi i cili ndërsa ka qenë duke folur në Facebook me një nxënësin e tij, i ka dërguar këtij të fundit një foto të vetës lakuriq.

A music teacher at a top state school sent an x-rated picture of his naked bum and sex texts to a 15-year-old boy, a misconduct hearing was told.
Dale Evans, 33 (Pictured) sent the semi-naked snap of himself wearing nothing but a school hoodie with “Mr E” written on the back.
He was head of music at the prestigious Cardiff High School – the Welsh capital’s top state school whose former pupils include Radio 4 presenter Jon Humphreys.
Pictured here is Teacher Dale Evans.
© WALES NEWS SERVICE

Menjëherë pas kësaj nxënësi 15-vjeçar ia ka publikuar në rrjetet sociale duke e turpëruar keq e madje duke bërë që shkolla në të cilën ai jepte mësim, të marrë masa disiplinore duke e pezulluar nga puna.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*