Princi Harry dhe Meghan Markle caktojnë datën e martesës

Dasma e Princit Harry dhe Meghan Markle do të mbahen të shtunën më 19 maj të vitit të ardhshëm, kanë bërë të ditur nga Pallati Kensington.

Qifti kanë konfirmuar fejesën e tyre muajin që shkoi, përderisa kanë treguar që ceremonia do të zhvillohet në Kishëzën St George në Kështjellën e Windsor.

Familja Mbretërore do të paguaj dasmën, duke përfshirë shërbimin, muzikën, lulet dhe pritjen.

Pallati Kensington ka konfirmuar që Harry dhe Meghan do të kalojnë Krishtlindjet së bashku me Mbretëreshën në Sandringham.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*