Publikohet videoja e policit që “i fut duart” gruas në autostradë

Një grua ka akuzuar së fundmi një polic rrugor, duke poseduar një video që daton nga gushti i vitit të kaluar.

Ajo ka deklaruar se oficeri e kishte ndaluar atë pa asnjë shkak dhe i kishte futur duart në të pasme e në organet e saj gjenitale.

29-vjeçarja e ka dërguar atë në gjyq dhe i kërkon 100.000 dollarë.

Në fillim të videos nuk është regjistruar pjesa se pse ai e ka ndaluar atë, por nis direkt tek pjesa e kontrollit.

E reja pretendon se tre orë më pas ai e kishte ndaluar sërish.

Ajo rrëfen:

Ai më tha se duhet t’i ndërpresim këto takime.

Megjithëse, oficeri deklaroi në gjyq se nuk mbante mend t’i kishte thënë asaj diçka të tillë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*