Rast Shokues Në Fier/ Vjehrri Kryente Marrëdhënie Prej 15 Vitesh Me Nusen E Djalit

Një histori e trishtë e ndodhur në Shqipëri ka shokuar mbarë opinionin publik ku vjehrri, pasi ushtronte dhunë fizike epsikologjike ndaj nuses, prej 15 vitesh e kishte përdhunuar në mënyrë sistematike.Më e vështirë bëhet kur pas sjelljes në jetë edhe të tre fëmijëve, bashkëshorti i gruas së dhunuar i cili ka qënë emigrant, kishte zgjedhur rrugën e heshtjes.:

Ja Video e tmershme, shtyppni ne videon e rekkk lammees dhe shikoeni: Kujdes pamjet!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*