Rasti tronditës në Shqipëri/ 20 vjeçarja mardhenie me vjehrrin se nuk bënte dot fëmijë me burrin

Rasti i Margaritës, 13-vjeçe, për të cilën ka menduar familja, e cila e ka fejuar me një djalë shumë më të madh se veten, ka sjellë në dritë edhe një tjetër histori tronditëse.
E kjo nuk ka ndodhur shumë larg nesh. Diku në Shqipëri, ndoshta tek fqinjet e kusherinjve tane, ndoshta tek fqinjet tane. Rastin e zbulon psikologia Denada Toce, e cila ka folur me gazetarin e “Le Iene”, per historine e Alfredit qe sot është 25-vjeçar dhe pret që Margarita të rritet edhe pak e të martohen zyrtarisht.Por ajo ka treguar edhe per nje vajze qe e ka takuar 3 vjet me pare, e cila nuk mund te bente femije me burrin, dhe ky i fundit, e lejoi te kryente marredhenie seksuale me babane e tij, pra vajza me vjehrrin, per te kuptuar se kush e kishte problemin.
Duke klikuar mbi linkun e me poshtem shiko rastin e plote:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *