Serialet Turke janë zero në krahasim me këtë histori….

Pasi iu nënshtrua një intervenimi dentar dhe ishte ende nën anestezion, e reja e njohur vetëm si Ally nga Shtetet e Bashkuara, ishte e bindur që është e fejuar.

Madje, ajo akuzonte se ia vodhën unazën dhe e futën në një kuti dhëmbësh, transmeton Telegrafi.

Në sfond dëgjohet i dashuri duke e pyetur se më kë është e fejuar, teksa një tjetër qeshet me reagimet e saj.

Me t’i kaluar efekti i qetësuesve, gjendja saj i është kthyer normalitetit, ndërsa nuk dihet nëse ka marrë ndonjë propozim për martesë.

 

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*