Se*x skandal: Presidenti Meta filmohet duke kryer mardhënie me Monikën -VIDEO

Kushdo që e njeh Presidentin e Republikës tonë ia di dobësinë që ka për gazetaret dhe orët e markës Seiko. Edhe atëhere kur peshonte shumë, edhe tani që ka hequr gjysmën e stomakut dhe është holluar, Ilirit i shkon goja lëng edhe për femra të bukura si Monika e dashura e tijë me të cilën kan bërë edhe video në vijim:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*