Shiko se si e dashura i injektoi viagra në ëmbëlsirë, ajo që i ndodh më pas… (VIDEO)

Në një eksperiment social, një vajzë i injekton të dashurit të saj viagra në ëmbëlsirat që ai do të konsumojë dhe ajo që ndodh është e parashikueshme, por nuk përfundon ashtu siç pritej.

Efekti ishte i pritshëm dhe reagimi i djalit ishte epik. Atij iu desh t’i dretjohej spitalit për “t’u shëruar

Shiko videon e plote me poshte kliko tek video..

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*