Shikoni se si gjermani pranon para të gjithëve fenë islame në këto ditë Ramazani


Gjermani me emrin Masimo, ka vendosur që të konvertohet në fenë islame. Ai tregon se fenë islame e pranon me gjithë vullnetin e tij dhe tregon se për këtë veprim i faleminderohet një shkut tij shqiptar.

Në këtë “ceremoni” fetare prezent ishte hoha i nderuar Dr.Shefqet Krasniqi, i cili ndihmoi në thënien e dëshmisë nga ana e Masimos, edhe atë në gjuhen arabe dhe gjermane që ta kuptojë edhe ai se çfarë po thuhet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*