Shkarkoni këto aplikacione që ndodhen në telefon do e bëjnë jetën tuaj seksuale më të bukur

emi në epokën e teknologjisë, dhe çdo gjë që na duhet e gjejmë pa dyshim në telefonat tonë smart. Por ndoshta nuk e kishit ditur më parë, por në këto telefona gjenden edhe disa aplikacione të cilat do ju ndihmojnë të ndizni jetën tuaj seksuale. Zbuloni për cilat aplikacione bëhet fjalë.

Dirty sex game – Janë më shumë se 1000 pyetje të përshtatura si loja “Sfidë apo e vërtetë”, vetëm se të gjitha pyetjet apo sfidat konsistojnë në gjëra seksuale. Shkarkojeni dhe luani me partnerin tuaj dhe do e shihni që gjërat do bëhen më të nxehta.

iKamasutra – Për të zbuluar risi në jetën tuaj seksuale shkarkoni këtë aplikacion i cili përmban rreth 100 pozicione seksi të cilat mund ti vini në zbatim. Ato vijnë të shpjeguara me pamje dhe me detaje për të arritur më shumë kënaqësi.

My sex doktor – Ky aplikacion përmban rreth 100 pyetje në lidhje me organet seksuale dhe fjalët e pista që përdoren gjatë seksit. Teksa ju i gjeni, mësoni edhe gjëra të cilat nuk i kishit ditur.

Desire – Ky aplikacion është më tepër një lojë e cila u jep çifteve sfida seksuale për të realizuar. Në mënyrë që të fitoni pikë, dhe të shkoni në nivele të tjera ju duhet të bëni çfarë ju thotë aplikacioni. Duhet ta provoni.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*