Shkencëtarët: “Ja pse sperma është e mirë për shëndetin e grave”

Një sërë shkencëtarësh nga SHBA-të kanë dalë në përfundimin se sperma, përveçse mban një sërë lëndësh ushqyese të nevojshme për trupin e njeriut, është pija “ideale” për gratë.

Ajo përmban substanca që përmirësojnë humorin, rrisin ndjenjën e dashurisë, rregullojnë gjumin dhe përmban të paktën 3 përbërje antidepresivë.

Konkretisht, kortisoli rrit ndjenjën e dashurisë, estrogjeni rrit humorin dhe përmirëson shëndetin, oksicitina gjithashtu rrit humorin,
Kliko me reklam dhe meso me teper per efeltin qe…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*