Shpërthen Vali Corleone :Publikon videon duke palluar Oriola Marashin,”Nuk do të ndaloj , keni për ta pa kush është KINGU”..(VIDEO)

Keshtu ka ber te dikur ne nje intervist per Bluetooth Kazanova i estrades shqipe Vali Corleone.Ai ka nje video duke bere seks me Oriola Marashin Dhe thote se ajo e ka lutur ate qe ta publikoj.Oriola ka deshire qe une te publikoj nje video-seks qe kemi bere bashk.Por un nuk e beje kete per shkak se ajo mendon te behet si Kim Kardashian qe te mer fam prej meje…Ka deklaruar Vali.Edhe pse kritikohet se u be i famshem fal paras pa ndonje talent te veçant PRINC VALI ka renditur disa nga veçorit pozitive qe ka psh:eshte i mire ne seks dhe ka oferta nga i gjithe Globi kudo qe ka shqiptar eshte i kerkuar per reklama kurr nuk gjenjen..Çfar me shum njeriu mund te deshironte,ai thot se ka edhe nje video me Oriola Marashin, duke e bere ne shtrat por sa eshte e vertet apo jo Shikoni Videon me poshte dhe binduni vet.Ai tha se nuk do te ndaloj dhe do te vazhdoj te publikoj tani …..K’lliko mbi r;ekla’mm per te hapur Videon+18..

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*