Shqiptarja nxjerr sekretet përvëluese të futbollistëve, nga dhomat e Seria A

“Së shpejti do të dalë në treg libri im dhe do të jetë përvëlues. Do të tregoj të gjithë sekretet dhe ato që ndodhin në dhomat e zhveshjes së Serisë A”, ka thënë Erjona Sulejmani, bashkëshortja e deritanishme e Blerim Xhemailit, në emisionin “Non Solo Calcio”.

Kjo deklaratë e Erjonës ka ardhur fill pasi Xhemaili u shpreh se do të ndahej, nën akuzën se e kishte shfrytëzuar për tu bërë e famshme.

Për momentin nuk dihen shumë detaje nga ky libër dhe nëse në të përfshihet edhe ish-bashkëshorti i saj, Xhemaili.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *