Si të përgjoni bisedat e të tjerëve në WhatsApp dhe ne Viber (VIDEO)

Për kuriozët, ata që i duan së tepërmi telefonat inteligjentë dhe për ata që janë tepër xhelozë për partnerin e tyre, tashmë vjen një lajm i mirë. Ju mund të përgjoni bisedat private të të tjerëve në aplikacionin WhatsApp. Për të arritur që të futeni në brendësi të bisedave të personave të tjerë, duhet të përdorni metodën e MAC spoofing, e cila parashikon 8 hapa të nevojshëm. Shtyp rrekk;lamen me poshte per te shikuar detajet e tjera….

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*