SKANDAL: Shikojeni si Drejtori shkollës në Tirane tentoi ta përdhunon Mësuesen, e kan kapur kamerat e shkolles (PAMJE)

Një akuzë e rëndë është hedhur në drejtim të një drejtori shkolle në Malësinë e Madhe.
Një mësuese ka akuzuar ish-eprorin pasi sipas saj ai ka tentuar t’a përdhunojë në zyrë.
Joshjet, telefonatat, basti që ishte vënë për të dhe largimi nga puna pas refuzimit.
Sht ypeni lin kun e reklja mimit me poshte dhe shikoni cfar kane kapur kamerat..

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*