Strategjia që përdori grupi i hajnave për t’ia vjedhur viktimës parat nga çanta (Video)

Derisa një e re fliste me viktimën për ta hutuar, një tjetër ia ka marrë zarfin nga çanta, ku kishte rreth njëmijë euro, transmeton Telegrafi.

Me këtë rast, po kërkohet identifikimi dhe ndalimi i keqbërësve, që mund të kenë kryer vjedhje të njëjta edhe herëve tjera.

Në të njëjtë kohë, po kërkohet që gjërat e vlefshme të mbahen sa më afër dhe të bëhet kujdes gjatë bashkëbisedimeve dhe qëndrimit me njerëz të panjohur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *