Studimi që zbulon nëse meshkujt kërkojnë femra të virgjëra për t’u martuar

Epo shpesh kemi dëgjuar në vendin tonë që disa meshkuj janë të fiksuar për tu martuar me femra të virgjëra. Arsyet janë nga më të ndryshmet.
Sipas studimeve, femrat që flenë me vetëm dy meshkuj para se të martohen janë më shumë të prirura për t’u divorcuar, nga të tjerat që flenë me tre deri në nëntë partnerë të mëparshëm seksualë.
Tabloidi “The Sun” ka risjellë në vëmendje studimin e vitit të shkuar, i cili bëri shumë impakt dhe hapi debat në publik.
Sipas ekspertëve të këtij studimi, rezultatet treguan se virgjëria për meshkujt nuk ka më rendësi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*