Tiranë: Filmohet çifti duke bërë seks në Bllok

Kamerat e sigurisë të një biznesi kanë kapur një skenë të pazakontë në qendër të Tiranës. Një çift i papërmbajtur nuk ka mundur të durojë dot dhe ka nisur të bëjë seks në një rrugicë të errët.

Në pamundësi për të shkuar në ndonjë hotel, apo në ndonjë vend më intim, ata kanë zgjedhur ta bëjnë në publik, pa e prishur terezinë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*