Tragjedi e Madhe: Ngjarje e rëndë në Prishtinë ndodhi para 10 minutash ka të vdekur…(Kujdes Pamjet)


E fundit sapo ndodhi tronditet Prishtina ka edhe të vdekur….Ngjarja e rëndë ka ndodhur para pak minutave ku 39 vjeçari me iniciale (A.M) është gjetur i vdekur. Sipas te dhenave ngjarja ka ndodhur ku dy persona kanë pas mos marreveshje mes tyre, dhe (A.M) është vrar me 5 plumba. Kamerat e një lokali e kan siguruar videon kur i dyshuari e bëri vrasjen, Policia është në kërkim të tij, ja dhe video kur i dyshuari e bëri vrasjen dhe u largua menjëher nga vendi i ngjarjes, shtypni posht reklamen dhe pas 2 sekondash ju hapet video e tmerrshme, kujdes pamjet:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *