Trendi më i ri erdhi edhe tek ne…ja si vishen femrat shqiptare..tmerr!!

Xhinse
Trendi me i ri i xhinseve ku shihet prapnaica gati e tëra ka arritur edhe tek ne!

Duket se bota e modës ka nisur një sulm të plotë kundër xhelit të përulur. Gone janë ditët e xhinsit të thjeshtë që mbulojnë tërë këmbën dhe gomarin.

Dizajni i fundit i çuditshëm vjen nga Pretty Little Thing, i cili po shesin xhinset që i shqyejnë në mënyrë të veçantë faqet tuaja bum.

Ata janë palë tuaj tipike e xhinse të zeza në front, por nga ana e prapme, duket sikur bum juaj ka tërhequr pantallona larg.

Faqja e internetit e Pretty Little Thing thotë se xhinsat prej £ 25 ju lejojnë të ‘flisni disa lëkurë’, me një ‘hije të hijshme dhe të hidhur në detaje’.

‘Featuring një pëlhurë xhins të zezë me një përshtatje të hijshme të lartë të ngushtë dhe detaje shqetësuar bum dhe një këmbë zip, stil me copa tuaj të përditshme ose veshje e tyre për të goditur qytetin me besties tuaj.

Çuditërisht, njerëzit kanë pyetje:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*