Urime sapo erdhi ky lajm: Lajm shumë i mirë për të gjithë ata që kanë patent shofer… Ja per cfar behet fjale (Video)

Sapo erdhi ky lajm: Lajm shumë i mirë për të gjithë ata që kanë patent shofer… Me datën 3 janar u nënshkrua kontrata për projektin “e–testimi”, në mes të Ministrisë së Infrastrukturës dhe kompanisë përfituese “PBC” shpk. Në këtë kontratë parashihet kalimi i mbajtjës së provimit teorik për patent shofer nga forma manuale e deri tanishme, në atë elektronike, Ja detajet e plota mund ti shikoni me poshte ne videon e reklames:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*