Vajza të zhveshura, ledhatime, puthje, seks… të gjitha në një festë të çmendur…

Ushqimi, pijet dhe argëtimi ishin falas, por pjesëmarrëset në festë fillimisht duhet të aplikonin me një foto për t’u pranuar.

E kanë krahasuar me Hugh Hefner apo Dan Bilzerian, por australiani Travers “Candyman” Beynon duket se dëshiron që të mbahet mend për bëmat e tij legjendare.

Në pronën e tij në Helensvejl, Beynon organizoi një festë të “çmendur” të shtunën në mbrëmje, ku të ftuarat ishin të përzgjedhura nga vetë i zoti i shtëpisë.

Në festë ishte dhe një DJ “topless”, ndërsa vetë “Candyman” erdhi me një motor uji, i veshur shumë çuditshëm.

Nga fotot, duket se të gjithë janë kënaqur shumë…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *