Vajzat në konviktin e Prishtinës, filmohen duke kërcyer me të brendshme

Disa banore të konviktit në Prishtinë kanë dhënë “shfaqje” falas për kolegët e tyre, teksa kanë vallëzuar në të brendshme në orët e vona të natës.
Këto vajza ndezin dritën dhe vallzëzojnë pa asnjë kompleks, gjithçka filmohet nga kolegët e tyre që gjatë asaj kohe kanë qëndruar jashtë ndërtesës së konviktit.

Më poshtë mund të shihni videon:

Posted by Lajme flash 24/7 on Sunday, January 14, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *