Vajzat Nga Shqipëria: Më Mirë Martohemi Me Serbë Sa Sa Me Kosovarë (Video)

Shqiptaret nuk po heqin dorë nga martesa me serbët. Madje kohëve të fundit martesat po vazhdojnë masivisht.
Disa nga serbët janë kundër këtyre martesave.Këtë e kanë vërtetuar disa komentues të Telegrafit serb të cilët kanë thënë se këto martesa janë të gabuara. Mirëpo ka të tillë që mendojnë ndryshe duke thënë se gratë shqiptare janë vetësakrifikuese, i respektojnë burrat dhe familja për to është e shenjtë. Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:kliko ne reklam dhe pas disa sekondash hapet:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*