Vetëm pak njerëz e kanë shenjën X në dorë, ja çfarë domethënie ka ajo

Nuk është as lexim duarsh dhe as ndonjë metodë që vjen nga India. Është një proces shumë i lashtë që është përdorur gjerazi nga egjiptianët dhe grekët për të parashikuar fatin e dikujt.

Historianët kanë deklaruar se kjo metodë për herë të fundit është përdorur në kohën e Aleksandrit të Madh të Maqedonisë kur orakujt mbretërorë kishin parashikuar se ai do të ishte lideri më i madh i historisë së njerëzimit dhe kjo vetëm nga fakti se ai kishte shenjën X në të dyja duart.

Studime të ndryshme kanë marrë në analizim 2 milion njerëz në të gjithë botën dhe rezultati ka qenë i habitshëm. Personat të cilët kanë këtë shenjë në duart e tyre kanë qenë të mrekullueshëm dhe shumë të aftë.

Kërkuesit thonë se të gjithë njerëzit që kanë këtë shenjë në duart e tyre kanë një personalitet për t’u admiruar dhe janë gjithmonë të parët. Suksesi për ta është thjesht çështje kohe. Ata nuk kanë nevojë të përpiqen pafund në jetë por mjafton të jenë në kohën e duhur dhe në vendin e duhur.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*