Video/Tmerr në kopshtin zoologjik, ariu masakron turistin

Në një kopësht zoologjik në Tajlandë njerezit kanë parë film horror me sy kur nje turist ka rënë brenda rrethimit ku gjendej një ari i murrmë.

Perpjekja e njerëzve për të trembur ariun ka qenë e kotë pasi ariu e ka masakruar në të gjitha kuptimet burrin i cili më pas ka humbur ndjenjat.

Ariu ka arritur ta marrë “prenë” e tij për vaktin e rradhes ndërkohë që video ka marrë një lumë akuzash pasi personi duhet ta ndihmonte dhe jo te filmonte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*