Video+18: Shkendije Mujaj e nxjerr “Zogun” jashtë…

Një tjetër skandal i Shkëndije Mujaj, pas publikimeve të shumta me fotot e saj të nxehta me të prapmet e saj, që nuk kanë lënë vend pa u shfaqur, tani ajo tregon dhe pjesën më intime të një femre.

Një video sikur po reklamon vetën me një veshje shumë ekstravagante, Shkëndija tregon me shumë se kurrë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *