Videoja e këtyre të pasmeve është bërë hit në internet…(foto video)

Mund të thoni se kjo video është thjeshtë një video e të pasmeve normale.Por besojeni ose jo, kjo video ka marrë mbi 5 milionë vizita në YouTube dhe është kthyer përsëri në një hit.Duket e çuditshme, pasi videoja shfaq një modele seksi, Golden Moeras, të cilës i godasin të pasmet me ëmbëlsira.Gjithçka është filmuar nga një kamerë super e shtrenjtë, me lëvizje të ngadalësuara.Kliko me posht dhe Shikojeni videon:


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*