Vucic kërcënon ashpër Kosovën, Nëse vrasësi është shqiptar do shfarosim Kosovën

Vuçiq kërcënon ashpër: Nëse është Shqiptar vrasësi, atëherë do e shfarosim Kosovën

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka porositur sot se së shpejti do të vijë për vizitë në Kosovë për të biseduar me popullin serb.

“Së shpejti do të vijë në Kosovë. Dëshiroj të bisedoj me popullin, çfarë mund të bëjmë, edhe pse nuk kemi pushtet efektiv”, tha ai, raporton KP.

Klikoni ne hapësirën me poshtë dhe lexoni lajmin e plotë:

VAZHDO TE LAJMI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*