VURI EMRIN E KOLEGUT TË GRUAS NË NUMRIN E TIJ, SHQIPTARI SHOKOHET NGA AJO QË ZBULON

Tradhëtia ka forma të ndryshme mes çifteve, ku përballjet janë nga më qesharaket deri tek ato më fatalet.

Por një burrë ka vendosur që tradhëtinë e gruas ta provojë në një mënyrë krejt të veçantë.

Ai e shënon numrin e tij në emrin e kolegut të punës me të cilin gruaja e tij fliste shumë shpesh me arsyetimin se kishte fluks të madh pune dhe duhet të sqaroheshin.Videon mund ta shikoni duke shtypur poshte rekklammm, mos e humbisni:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*